100 € shpërblim/ Infermierja italiane, letër Contes: Faleminderit, por nuk i dua (E plotë)

Koronavirusi është bërë shqetësues në mbarë botën. Izolimi është këshilla më e vlefshme për të gjithë, duke qenë se nuk ka një vaksinë për këtë virus vdekjeprurës. Italia është shteti që po e vuan më së shumti këtë situatë kjo për shkak të vdekjeve dhe infektimeve të shumta. Situatë të vështirë në këtë shtet, po kalojnë edhe … Continue reading 100 € shpërblim/ Infermierja italiane, letër Contes: Faleminderit, por nuk i dua (E plotë)