12 zonjat që do na qeverisin

A do ndryshojë gjë në jetën e njerëzve fakti që qeveria në katër vitet e ardhshme do të dominohet më së shumti nga gra, apo kjo bëhet për PR personal të kryeministrit? Në kabinetin aktual numri i ministreve ishte sërish dominant, por çfarë rezultatesh solli? A ishin në dorë të tyre, financat, infrastruktura dhe sektorët … Continue reading 12 zonjat që do na qeverisin