Teknologji

14-vjeçari i gjen gabimin Apple, kompania do t’i japë një shumë parash

Një adoleshent në SHBA zbuloi një të metë të sigurisë në sistemin video-thirrës FaceTime të Apple dhe do të  dëmëshpërblehet për këtë gjë.


Mësohet se kompania Apple do t’i japë një shumë të caktuar 14-vjeçarit Grant Thompson. Ende nuk bëhet e ditur se sa do të jetë kjo shumë, por mendohet se këto para do të investohen për arsimin e tij.

I riu zbuloi një virus në këtë aplikacion, i cili lejonte përdoruesit të dëgjonin personin tjetër para se ai të hapte telefonatën.

Përveç kësaj, videot në këtë aplikacion hapeshin dhe nuk klikohej asnjë buton.

 

PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas