2 mesazhet e forta të Bashës: Drejtësi përmes ligjit, largim i Ramës

Në fjalimin para mijëra protestuesve tek Kryeministria, lideri i opozitës tha se përpjekja 6-vjeçare e PD, këmbëngulja dhe qëndresa, triumfoi. “Këto përpjekje po sjellin ndryshimin e madh. Jo vetëm largimin e kësaj qeverie, por ndryshimin e thellë të vendit”, tha Basha, i cili shprehu besimin se shqiptarët janë të etur, jo për ndryshim të përkohshëm … Continue reading 2 mesazhet e forta të Bashës: Drejtësi përmes ligjit, largim i Ramës