“U kapën 5 mln € cash dhe 4 t kokainë”/ Kompania e shqiptarit trafikoi tonelata drogë nga Amerika Latine

Një hetim 5-vjeçar i udhëhequr nga Italia kulmoi këtë javë në 20 arrestime dhe paraburgime në të gjithë Europën. Një operacion i pashembullt ndërkombëtar që përfshin autoritetet gjyqësore dhe të zbatimit të ligjit në 10 vende ka rezultuar në shkatërrimin e plotë të grupit kriminal shqipfolës, një nga rrjetet më aktive të trafikut të kokainës … Continue reading “U kapën 5 mln € cash dhe 4 t kokainë”/ Kompania e shqiptarit trafikoi tonelata drogë nga Amerika Latine