706 euro nata, faturat e shtrenjta të udhëtimeve të Etilda Gjonajt

53 mijë e 982 familje janë trajtuar me ndihmë ekonomike gjatë vitit 2018. Sipas INSTAT, shteti shqiptar jep si pagesë mesatare mujore për secilën familje rreth 5 mijë lekë në muaj.  Në të njëjtën periudhë kohore, rezulton se shteti paguan mijëra euro në vit për fatura hoteli dhe bileta fluturimi për Ministrinë e Drejtësisë. Sipas faturave … Continue reading 706 euro nata, faturat e shtrenjta të udhëtimeve të Etilda Gjonajt