77 vota pro – Opozita qendron gjithë natën, qeveria kthehet për votim

Ka mbaruar pak pas orës 6 të mëngjesit seanca maratonë në Kuvend, ku është debatuar dhe në fund është votuar për qeverinë Rama-3. Në fund, doli se ishin 77 vota pro qeverisë, 53 kundër dhe 1 abstenim. Duket qartë se disa deputetë nuk kanë qënë të pranishëm. Opozita diskutoi për gjatë gjithë natës, derisa erdhi … Continue reading 77 vota pro – Opozita qendron gjithë natën, qeveria kthehet për votim