“80 mijë USD fotoja me Obamën, pse Rama nuk merret i pandehur?”

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, trajton dy rastet e hetimit të dy politikanëve më të rëndësishëm shqiptarë, kryeministrit Edi Rama për foton me ish-presidentin Barack Obama dhe kryetarit të PD, Lulzim Basha për lobimin në SHBA. Manjani vëren se drejtësia nuk është treguar e barabartë për këto dy raste. Basha është thirrur nga Prokuroria në … Continue reading “80 mijë USD fotoja me Obamën, pse Rama nuk merret i pandehur?”