Agron Shehaj nis kontestimet: Vëzhguesit e mi po përjashtohen

Kandidati për kreun e Partisë Demokratike Agron Shehaj ka nisur kontestimet duke thënë se votimet në PD kanë nisur me një standart shumë të ulët demokratik, ndërsa shton se në një pjesë të madhe të qendrave të votimit, vëzhguesit e tij janë duke u përjashtuar dhe po pengohen që të monitorojnë procesin. Në një postim në … Continue reading Agron Shehaj nis kontestimet: Vëzhguesit e mi po përjashtohen