Aksidenti me 5 viktima në Qafë Muzinë, një vajzë nxirret e gjallë nga furgoni

Një vajzë është nxjerrë e gjallë nga furgoni në Gjirokastër. Pas 5 viktimave nga furgoni që ra në greminë, një vajzë duket se ka mbijetuar. Ajo është dërguar në spital dhe momentalisht i ka shpëtuar rrezikut. Ndërkohë viktima nga aksidenti mbetën çifti i bashkëshortëve Fiqiri e Drite Korçari, 77 dhe 72 vjeç si dhe shoferi … Continue reading Aksidenti me 5 viktima në Qafë Muzinë, një vajzë nxirret e gjallë nga furgoni