Akuzohet për korrupsion, revolta e gjyqtares Margjeka: Të futen gazetarët në sallë, duan të më prishin imazhin

Gjyqtarja Mimoza Margjeka, e cila akuzohet për korrupsion, u shfaq e revoltuar sot përpara seancës gjyqësore dhe deklaroi se do të kërkojë heqjen e masës së arrestit. Teksa po bëhej gati për t’u futur në sallë, Margjeka u shpreh se akuzat ndaj saj janë bërë për t’i prishur imazhin. Sipas gjyqtares, e gjithë kjo ka … Continue reading Akuzohet për korrupsion, revolta e gjyqtares Margjeka: Të futen gazetarët në sallë, duan të më prishin imazhin