Ambasada e SHBA në Tiranë thirrje Rusisë: Lironi menjëherë Alexey Navalny

Ambasada e SHBA në Tiranë i bën thirrje qeverisë në Rusi që të lirojë menjëherë udhëheqësin e opozitës ruse, Alexey Navalny. Ambasada publikon një video-mesazh në “Facebook”, ku kujton helmimin e Navalnyt një vit më parë, shërimin e tij në Gjermani dhe kthimin e tij në Rusi, ku u arrestua dhe po mbahet në burg … Continue reading Ambasada e SHBA në Tiranë thirrje Rusisë: Lironi menjëherë Alexey Navalny