Aktualitet

Analizë “masakrës zgjedhore” – Mblidhet Kryesia e PD, çfarë do të vendoset


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 10:17 - 18/06/21 |
mapo.al

Vijon mbledhja e Kryesisë së Partisë Demokratike, organi më i lartë vendimmarrës i selislë blu. Kryesia e PD propozon që Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike të mblidhet më 17 korrik.


Në krye është informimi i Kuvendit Kombëtar të Partisë mbi analizën e të ashtuquajturës “masakra zgjedhore” e 25 prillit 2021.


Po ashtu do të vlerësohet mundësia për ndryshime në Statutin e PD.PROPOZIMI NGA KRYESIA E PDVENDOSI:Thirrjen e mbledhjes së Kuvendit Kombëtar të Partisë, ditën e shtunë, datë 17 Korrik 2021, ora 11:00.
Rendi i ditës së mbledhjes së Kuvendit Kombëtar, është si më poshtë:

“1. Informimi i Kuvendit Kombëtar të Partisë mbi analizën e masakrës zgjedhore të 25 Prillit 2021 dhe përcaktimi i linjave kryesore të strategjisë politike të Partisë Demokratike, në rolin dhe përgjegjësinë e saj në mbrojtjen e demokracisë, të drejtave themelore të njeriut dhe rikthimit të legjitimitetit të institucioneve demokratike.

Vlerësimi i mundësisë për ndryshime në Statutin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, në funksion të rritjes së eficencës së organeve të partisë apo demokratizimin e mëtejshëm të mënyrës së funksionimit të strukturave të Partisë.

Zgjedhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike”.

1


Etiketa: , ,

Pas