Anëtarësimi në Këshillin e Sigurimit, Rama: Ky mandat, një fitore e shqiptarëve

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka ndarë videon nga pritja zyrtare me rastin e antarësimit të Shqipërisë në Këshillin e Sigurimit. Rama shkruan mbi videon e publikuar, se Mandati i Shqipërisë në Këshillin e Sigurimit është një fitore e shqiptarëve. Ai gjithashtu i shpreh mirënjohje diplomatëve dhe përfaqësuesve të shërbimit të jashtëm shqiptar, që kanë … Continue reading Anëtarësimi në Këshillin e Sigurimit, Rama: Ky mandat, një fitore e shqiptarëve