Anulimi i 30 qershorit, Meta raport shpjegues Komisionit të Venecias

Presidenca ka publikuar raportin shpjegues prej 55 faqësh për Komisionin e Venecias, me argumente pse kreu i shtetit Ilir Meta zhdekretoi 30 qershorin si datë për zgjedhjet vendore. Meta thotë se vendimmarrja e tij ka qenë e ndikuar nga kriza politike që po kalonte vendi si dhe mundësia e dhënë nga Brukseli për çeljen e … Continue reading Anulimi i 30 qershorit, Meta raport shpjegues Komisionit të Venecias