Apeli refuzon për herë të katërt kërkesën e gjyqtares, Enkelejda Hoxha

Refuzohet për herë të katërt ndryshimi i masës së sigurisë për gjyqtaren e Krujës, Enkelejda Hoxha. Vendimi për mos ndryshimin e masës së sigurisë u bë nga Gjykata e Posaçme e Apelit. Hoxha ka kërkuar ndryshim të masës së sigurisë, me arsyetimin e gjendjes së djalit të saj autik. Gjyqtarja, akuzohet për korrupsion dhe shpërdorim … Continue reading Apeli refuzon për herë të katërt kërkesën e gjyqtares, Enkelejda Hoxha