Ardhja e fuqive të Mehmet Shehut dhe sulmi ndaj Pogradecit

-Realitete shqiptare në Qarkun e Elbasanit gjatë pushtimit gjerman Nga Veli Haklaj VIJON NGA NUMRI I KALUAR III. Veprime të fuqive të Mehmet Shehut në Qarkun e Elbasanit Gjatë Operacionit të Dimrit, me sulmet e fuqishme kundër Ushtrisë Nacionalçlirimtare Shqiptare dhe me terrorin ndaj popullsisë civile, pushtuesit nazistë menduan se kishin arritur të asgjësonin UNÇSh, … Continue reading Ardhja e fuqive të Mehmet Shehut dhe sulmi ndaj Pogradecit