Arion Sulo: Xhafaj të dorëhiqet! Nuk mund të jetë më ministër i BrendshëmA duhet të japë dorëheqjen Fatmir Xhafaj nga detyra e ministrit të Brendshëm? Politika debaton prej ditësh për këtë, ndërsa analisti Arion Sulo tha për TCH se nuk ka dyshime se morali i ministrit të Brendshëm tashmë është i cenuar.

  “Mendoj sërish se ai duhet të japë dorëheqjen. Pse? Sepse kemi dy momente. Kemi konflikt interesi në detyrën e tij si ministër i Brendshëm me cështje të vëllait dhe moralitet të cenuar. Ne jemi në kulmin e luftës kundër trafikut dhe lufta kundër trafikut bëhet nga ministri i Brendshëm. Është një cenim moraliteti i hapur mendoj në këtë rast”, thotë Arion Sulo i MAPO-s.

A ishte deklarata e Taulant Ballës një mbrojtje apo lëshim i ministrit?

“Si rrallë herë, pa ju futur teorive konspirative, mendoj se ka mbajtur një qëndrim korrekt”, mendon Sulo.

Përtej qëndrimit të Partisë Socialiste, Fatmir Xhafës i njihet simpatia që gëzon te ndërkombëtarët, të cilët po heshtin përballë akuzave të opozitës ndaj ministrit të Brendshëm.

“Ka një faktor të tretë në lojë, i cili e ka mbështetur z. Xhafaj në krye të ministrisë së Brendshme si pasojë e punës së tij me reformën në drejtësi, por nuk mendoj se faktori ndërkombëtar do të arrijë deri aty sa të dali kundër parimeve dhe aktivitetit të vet në Shqipëri”, deklaron Arion Sulo.


Fatal error: Uncaught ___C_0: (E_ERROR) Trying to access array offset on value of type bool in /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/js/tinymce/skins/wordpress/images/formatting.config:252 Stack trace: #0 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Module/Block/Block_9_View.php(13): ___C_5->_errorHandler(2, 'Trying to acces...', '/home/gazetamap...', 13) #1 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Module/Block/Block_9_View.php(17): JNews\Module\Block\Block_9_View->get_demo_style() #2 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Module/Block/Block_9_View.php(74): JNews\Module\Block\Block_9_View->get_image_size() #3 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Module/Block/Block_9_View.php(63): JNews\Module\Block\Block_9_View->build_column(Array, 'jeg_col_2o3') #4 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Module/Block/Block_9_View.php(47): JNews\Module\Block\Block_9_View->render_column(Array, 'jeg_col_2o3') #5 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Module/Block/BlockViewAbstract.php(17): JNews\Module\Block\Block_9_View->render_output(Array, 'jeg_col_2o3') #6 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Module/ModuleViewAbstract.php(165): JNews\Module\Block\BlockViewAbstract->render_module(Array, 'jeg_col_2o3') #7 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Single/SinglePost.php(1265): JNews\Module\ModuleViewAbstract->build_module(Array) #8 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/class/Single/SinglePost.php(205): JNews\Single\SinglePost->related_post(false) #9 /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): JNews\Single\SinglePost->related_post_hook('') #10 /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #11 /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action(Array) #12 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/fragment/post/single-post-1.php(66): do_action('jnews_single_po...') #13 /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/template.php(772): require('/home/gazetamap...') #14 /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/template.php(716): load_template('/home/gazetamap...', false, Array) #15 /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/general-template.php(204): locate_template(Array, true, false, Array) #16 /home/gazetamapo/public_html/wp-content/themes/mapo/single.php(16): get_template_part('fragment/post/s...') #17 /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/gazetamap...') #18 /home/gazetamapo/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/gazetamap...') #19 /home/gazetamapo/public_html/index.php(17): require('/home/gazetamap...') #20 {main} thrown in /home/gazetamapo/public_html/wp-includes/js/tinymce/skins/wordpress/images/formatting.config on line 252