Armenët djegin shtëpitë e tyre, para dorëzimit të territoreve te azerët

Banorët armenë po djegin shtëpitë e tyre. Ata kanë boshatisur godinat duke marrë sendet e nevojshme dhe u kanë vënë flakën menjëherë. Arsyeja pas këtij veprimi është e thjeshtë: të mos bien në duart e azerëve. Në 9 nëntor, Rusia, Armenia dhe Azerbajxhani ranë dakord për një armëpushim, duke ndërprerë luftimet e armatosura në Naghiri-Karabak. … Continue reading Armenët djegin shtëpitë e tyre, para dorëzimit të territoreve te azerët