Arrestohen në Francë dhe Gjermani dy shoqëruesit e ish-ministrit Saimir Tahiri

Arrestohen dy truprojet e ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri të shpallur në kërkim ndërkombëtar. Hekuran Marku u arrestua në Gjermani dhe Paul Deda alias Agustin Deda u arrestua në Francë. Prokuroria Posaçme ka dërguar gjithë dokumentacionin e nevojshëm për ekstradimin e tyre në Shqipëri. Ata ishin shpallur në kërkim në kuadër të operacionit “Shpirti” Operacioni … Continue reading Arrestohen në Francë dhe Gjermani dy shoqëruesit e ish-ministrit Saimir Tahiri