Artan Hoxha: Lidhja politike me krimin është një vijë e qëndrueshme sjelljeje e Rilindjes

Shteti është bërë njësh me krimin dhe kjo ka qenë një sjellje e vazhdueshme e “rilindjes” që kur erdhi në pushtet. Analisti Artan Hoxha në një intervistë për MAPO analizon raportin e TI për kapjen e shtetit nga krimi duke konstatuar se në 25 prill do të ketë një votë masive ndëshkuese për keqqeverisjen aktuale. … Continue reading Artan Hoxha: Lidhja politike me krimin është një vijë e qëndrueshme sjelljeje e Rilindjes