Asistentja personale e Ivanka Trump, pozitive me koronavirus

Një burim ka bërë të ditur për CNN se asistentja personale e Ivanka Trump ka rezultuar pozitive me koronavirus. Megjithatë, mendohet se ky rast nuk ka rrezik për vajzën e presidentit Donald Trump, pasi ato nuk ishin takuar prej disa javësh. Asistentja ishte asimptomatike, ndërsa Ivanka Trump dhe bashkëshorti i saj Jared Kushner rezultuan negativë … Continue reading Asistentja personale e Ivanka Trump, pozitive me koronavirus