Kosova miraton rezolutën që dënon gjenocidin serb në Srebrenicë

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Rezolutën për gjenocidin serb në Srebrenicë. Mësohet se rezoluta u miratua me votat pro nga 89 deputetë. Rezoluta dënon ashpër gjenocidin e regjimit serb në Srebrenicë ndaj pjesëtarëve të popullit boshnjak dhe të gjitha shkeljet e të drejtave të njeriut. Pika numër e rezolutës konstaton dhe pranon se, pas pushtimit … Continue reading Kosova miraton rezolutën që dënon gjenocidin serb në Srebrenicë