‘AstraZeneca’ – EMA: Përftimet tejkalojnë rreziqet për efekte anësore

Agjencia Europiane e Barnave, EMA konfirmoi sot një lidhje të mundshme mes vaksinës AstraZeneca dhe mpiksjes së gjakut te personat që e kanë marrë atë. Zbulimi, edhe pse bëhet fjalë për një numër tepër të vogël rastesh, është një pengesë në luftën globale kundër pandemisë së koronavirusit. “Një shpjegim i pranueshëm për kumbimin e mpiksjes … Continue reading ‘AstraZeneca’ – EMA: Përftimet tejkalojnë rreziqet për efekte anësore