Atentati ndaj prokurorit, Ardi Veliu mbledh drejtuesit e policisë

Dy ditë pas ngjarjes në të cilën mbeti i plagosur prokurori i Durrësit, Arjan Ndoja, drejtori i përgjithëshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, ka mbledhur në DVP Tiranë strukturat drejtuese dhe grupin hetimor. Veliu ka kërkuar informacion në lidhje me ecurin e deritanishme të punës për zbardhjen e të gjitha provave në dy automjetet … Continue reading Atentati ndaj prokurorit, Ardi Veliu mbledh drejtuesit e policisë