Atentati ndaj Prokurorit dhe “Xhisela”/ Kush është Redjan Rraja

Redjan Rraja, 34-vjeç nga Fushë-Kruja është i pari person që është vënë në pranga, si i dyshuar për atentatin e rëndë të Durrësit, ku mbeti i plagosur prokurori Arjan Ndoja, shoferi i tij Andi Maloku dhe shoku i tyre Pëllumb Muharremi. Ende nuk dihet roli i saktë i Rrajës në ngjarjen e rëndë të Durrrësit; … Continue reading Atentati ndaj Prokurorit dhe “Xhisela”/ Kush është Redjan Rraja