Audio-përgjimi 15/ Biznesmeni Krashi: Jepi 100 mijë lek për 3 vota…

Gazeta “Bild” ka publikuar sot në total 16 përgjime që faktojë shitb-lerjen e votave në Dibër. Në përgjimin me nr.15 del komunikimi i njeriut të PS në Dibër teksa bën pazaret e blerjes së votave dhe ndikimeve e influencave për favore në shkëmbim të votës. Më poshtë është biznesmeni, Bekim Krashi i përgjuar nga prokuroria … Continue reading Audio-përgjimi 15/ Biznesmeni Krashi: Jepi 100 mijë lek për 3 vota…