Audio-përgjimi 3 dhe 4/ “Do 200 mijë lekë, thotë që kam 4 vota”

Gazeta Bild ka vazhduar me publikimin e audiopërgjimeve ku del në pah skandali i blerjes së votave në Dibër në vitin 2016. Nga telefoni i përgjuar i Arben Keshit (i deleguar i PS,  drejtor në Ministrinë e Brendshme) ka rënë në rrjetë dhe Kryeministri Rama, deputeti Gaçi, etj. Ndërsa në audio-përgjimet 3 dhe 4 Keshi … Continue reading Audio-përgjimi 3 dhe 4/ “Do 200 mijë lekë, thotë që kam 4 vota”