Audio-përgjimi 5 dhe 6/ Keshi: I ke dhon ndonjë gjë a si ke dhon?

Në audio-përgjimin  5 të publikuar sot nga BILD janë 3 telefonata të drejtorit në Ministrinë e Brendshme, Arben Keshi që flet me një person të paidentifikuar (militant i PS) me të cilin flet hapur për pazare votash. Po kështu flitet dhe rreth shefit të komisariatit Dibër, për të cilin Keshi shprehet “sa më mori sa … Continue reading Audio-përgjimi 5 dhe 6/ Keshi: I ke dhon ndonjë gjë a si ke dhon?