“Autori i gjatë dhe me mjekër”/ Viktima e Astirit ishte nën shoqërinë e një vajze në lokal

Dëshmitarë nga vendi ku u vra me armë zjarri 28-vjeçari Vilson Tafçiu në Astir, bëjnë me dije se autori ishte një djalë i gjatë dhe me mjekër. Mësohet se viktima ka qenë në lokal nën shoqërinë e një vajze, ndërsa një tjetër e ka thirrur jashtë ku e ka ekzekutuar me 3 plumba. Pas tre … Continue reading “Autori i gjatë dhe me mjekër”/ Viktima e Astirit ishte nën shoqërinë e një vajze në lokal