Bardhi nxjerr provat: Jorgo Toto është Agim Kajmaku (Dokumenti)

Sekretari i Përgjithshëm i PD-së Gazment Bardhi, ka publikuar provat që vërtetojnë se Jorgo Toto është Agim Kajmaku, i arrestuar në Greqi në vitin 2003. Në momentin e arrestimit në Greqi, Kajmakut i është gjendur edhe pasaporta me numër unik dhe sipas Bardhit, me këtë numër, pas verifikimeve në Shqipëri në sistemin TIMS, është pikërisht … Continue reading Bardhi nxjerr provat: Jorgo Toto është Agim Kajmaku (Dokumenti)