Basha: Do çlirojmë Shkodrën, do krijojmë vende pune për të rinjtë

Në ditën e tretë të takimit të tij me të rinjtë, në kuadër të turit “Rrugëtimi për Shqipërinë”, pas Elbasanit dhe Korçës kreu i PD-së është ndalur sot në Shkodër. Në një bashkëbisedim me të rinjtë atje, gjatë fjalës së tij Lulzim Basha u shpreh se Shqipëria i ka të gjitha mundësitë dhe potencialin e … Continue reading Basha: Do çlirojmë Shkodrën, do krijojmë vende pune për të rinjtë