Basha i kërkoi nga Durrësi që të zbatojë planin me 5 pika, Rama bën sërish ironi

Kryeministri Edi Rama ka ironizuar sërish planin e Partisë Demokratike për rimëkëmbjen ekonomike të vendit, për daljen nga emergjenca e krijuar pas efekteve të pandemisë COVID-19. Sot Lulzim Basha vizitoi disa biznese të vogla në Durrës, ku u njoh me situatën e vështirë që po kalojnë për shkak të mungesës së ndihmës nga shteti dhe … Continue reading Basha i kërkoi nga Durrësi që të zbatojë planin me 5 pika, Rama bën sërish ironi