Basha: Jam në dijeni të rasteve, pacientët me Covid refuzohen nga spitalet

Kryedemokrati Lulzim Basha ka hedhur ndaj qeverisë dhe sistemit shëndetësor, për rastin e qytetarit 53-vjeçar i cili ndërroi jetë pasi u refuzua nga spitalet, edhe pse ishte në gjendje të rëndë shëndetësore. Lideri demokrat tha se ka marrë mesazhe nga qytetarët të cilëve nuk iu jepet shërbim mjekësor. Gjithashtu, Basha tha se është në dijeni … Continue reading Basha: Jam në dijeni të rasteve, pacientët me Covid refuzohen nga spitalet