Basha letër bankave: Mos financoni PPP-të, do t’i anulojmë

Lideri i opozitës, Lulzim Basha, u është drejtuar me një letër të gjitha bankave që operojnë në vend dhe Guvernatorit të Bankës se Shqipërisë për të shprehur shqetësimin e opozitës lidhur me përpjekjet e shumë aktorëve për të pastruar shuma të mëdha parash, sipas tij, nëpërmjet aktiviteteve të licensuara apo të kontrolluara nga sektori publik. … Continue reading Basha letër bankave: Mos financoni PPP-të, do t’i anulojmë