Basha takim me përfaqësues të biznesit në Fier: Dyqanet janë bosh

Kryedemokrati Lulzim Basha ka vijuar në Fier turin e bashkëbisedimit “Rrugëtimi për Shqipërinë”. Basha ka takuar përfaqësues të biznesit të vogël, ku ka dëgjuar shqetësimet e tyre nga taksat e larta, çmimi i energjisë elektrike dhe presionet nga tatimorët. Lideri i opozitës tha se kriza ka paralizuar biznesin e vogël. Sipas tij, dyqanet janë bosh … Continue reading Basha takim me përfaqësues të biznesit në Fier: Dyqanet janë bosh