Basha te 12-katëshi në Durrës, banorët: Çfarë na tha Vangjush Dako

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, u takua në Durrës me disa banorë të një prej komplekseve më të mëdha të dëmtuar, por që akoma nuk ka një vlerësim përfundimtar, nëse duhet shembur apo jo. Në kompleksin 12 katësh jetojnë rreth 1 mijë banorë, të cilët kanë si shqetësim kryesor zvarritjen e vendimmarrjes dhe mungesën … Continue reading Basha te 12-katëshi në Durrës, banorët: Çfarë na tha Vangjush Dako