Basha: Votat e PS në Shkodër i mbledh trafikanti Pëllumb Gjoka

Pasi në media doli procesverbali i mbledhjes së anëtareve të Këshillit Bashkiak të Shkodrës, ku Senida Mesi u thoshte prerë anëtarëve se “do votoni Brisela Kadinë ose përjashtoheni!”, Basha ka zbardhur emrat e atyre që diktojnë vendimarrjen e socialistëve të Shkodrës. Ai thotë se “Senida Mesi ua mohon kontributin socialistëve dhe ia njeh atë një … Continue reading Basha: Votat e PS në Shkodër i mbledh trafikanti Pëllumb Gjoka