Aktualitet

Bashkia Tiranë: Falen detyrimet për hapësire publike, taksat e qershorit shtyhen për në gusht

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 14:27 - 10/04/20 |
mapo.al

Bashkia e Tiranës njofton se ka ndërmarrë një sërë masash për të lehtësuar qytetarët dhe bizneset nga problematika ekonomike që po shoqëron përhapjen e koronavirusit në vend.


Përfituesit më të mëdhenj janë lokalet private, që shfrytëzojnë zona të caktuara nëpër trotuare apo rrugë publike, ku në këtë periudhë ato janë mbyllur.


Po ashtu, të gjitha subjektet përfitojnë edhe shtyrje të afatit të këstit të pagesës së taksave dhe tarifave vendore, nga muaji Prill për në 30 Qershor 2020.


Lehtësime të vendosura nga Bashkia Tiranë në fushën e taksave:


Shtyhet afati i aplikimit të muajit Mars të fazës së parë për programin social të strehimit “Subvecioni i qirasë”, deri në datën 10 prill 2020

Shtyhet afati i aplikimit për të përfituar nga programi “Subvencionimi i interesave të kredisë” deri në datën 17 Maj 2020

Përjashtohet pagesa e shfrytëzimit të tarifës së zënies të hapsirës publike për muajin Mars-Prill 2020

Shtyhet afati i këstit të pagesës së taksave dhe tarifave vendore, nga muaji Prill për në fund të muajit Qershor 2020

Shtyhet afati i këstit të pagesës së taksave dhe tarifave vendore të muajit Qershor për në fund të muajit Gusht 2020


Etiketa: ,

Pas