Shkaku i rënies ekonomike, BB: Ministrat shpenzojnë para për luks

Studimi i fundit i Bankës Botërore për korrupsionin zbulon një mori problemesh që karakterizojnë ekonominë shqiptare. Ndërsa pak ditë më parë, BB vërejti një ngadalësim të rritjes ekonomike, ndryshe nga sa kishte premtuar dhe parashikuar qeveria në fillim të 2019-ës. “Pas përshpejtimit në 4.1 % në 2018, rritja është ngadalësuar në vitin 2019”, thekson raporti. … Continue reading Shkaku i rënies ekonomike, BB: Ministrat shpenzojnë para për luks