Bënë video nudo në Dubai, zbulohet cilat janë 40 modelet që u arrestuan

Modelet e përfshira në videon virale, ku shfaqen të zhveshura në një ballkon në Dubai, janë identifikuar nga mediat e huaja. Vajzat janë nga shtetet ish-Sovjetike, konkretisht nga Rusia, Moldavia, Bjellorusia dhe Ukraina dhe u arrestuan me akuzën e shthurjes. Modelet janë të moshës nga 18 deri në 22 vjeç dhe pasqyrojnë në rrjete sociale … Continue reading Bënë video nudo në Dubai, zbulohet cilat janë 40 modelet që u arrestuan