Berisha i prerë: Bashkëqeverisja PD-PS do të ishte fatale, nuk i shërben vendit

Në komunikimin e tij për mediat pasi deklaroi se do të padisë sekretarin amerikan të shtetit për shpifje, pasi u shpall non ngrata nga SHBA, ish kryeministri Sali Berisha theksoi se bashkëqeversja mes PD dhe PS nuk i shërben vendit Teksa u pyet nga gazetarët nëse fshihet ndonjë projekt nga ky vendim i papritur për … Continue reading Berisha i prerë: Bashkëqeverisja PD-PS do të ishte fatale, nuk i shërben vendit