Berisha tregon planin për të ardhmen, Foltorja në gjithë Shqipërinë

Sali Berisha, lideri historik i PD, i përjashtuar nga Grupi Parlamentar i PD prej Lulzim Bashës, nisi sot në Tiranë lëvizjen Foltorja, siç e ka quajtur ai, që synon rimëkëmbjen e partisë. Berisha tha se Foltorja do të shkojë në gjithë Shqipërinë, ku sipas tij, do të jetë një kuvendim i madh dhe i hapur … Continue reading Berisha tregon planin për të ardhmen, Foltorja në gjithë Shqipërinë