Berisha: Varfëri kudo, Rama e ktheu Shqipërinë në tokë të pashpresë

Ndalesa e radhës e ish-kryeministrit Sali Berishës është sonte në Elbasan. Edhe ‘Foltorja’ e shtatë, lëvizja për ndryshimin e PD dhe rikthimin e sovranitetit të saj, ishte entuziaste për nga pjesëmarrja dhe optimizmi i anëtarësisë. Berisha analizoi punën e qeverisë duke deklaruar se sot Shqipëria është kthyer në një tokë të pashpresë nga Edi Rama, … Continue reading Berisha: Varfëri kudo, Rama e ktheu Shqipërinë në tokë të pashpresë