Bien tre aplikacionet, Facebook: Ju kërkojmë falje, po punojmë për t’u rikthyer

Prej orës 17:40 minuta përdoruesit e Facebook, Instagram dhe Whatsapp po përjetojnë probleme në shumë vende të botës, pasi nuk janë të aksesueshme. Tre aplikacionet janë të gjitha në pronësi të Mark Zuckerberg. Reagimi i parë nga Facebook erdhi në orën 18:22 përmes Twitter, ku theksohet: “Ne e dimë se disa përdorues kanë probleme në … Continue reading Bien tre aplikacionet, Facebook: Ju kërkojmë falje, po punojmë për t’u rikthyer