Audio-përgjimi 1/ Edi Rama: Ata maskarenjtë bënë presion

Gazeta gjermane Bild sapo ka publikuar përgjimet e reja. Ato janë pjesë e dosjes 184 dhe kanë të bëjnë me shitblerjen e votave në qarkun e Dibrës. Biseda e parë e përgjuar që publikohet për herë të parë sot është mes Kryeministrit Edi Rama dhe Arben Keshit, drejtor i Qendrës për të Huajt në Ministrinë … Continue reading Audio-përgjimi 1/ Edi Rama: Ata maskarenjtë bënë presion