Biseda Balluku-Vorpsi, reagon PD, Hasa: Kërkojnë të mobilizojnë sërish krimin dhe paratë e drogës

Komunikimi skandaloz i Ministres Balluku me deputetin e PS, Vorpsi, ku marrin nëpër gojë, me fjalor të rëndë kryetarë bashkish, si ai i Vorës, dhe ku për më tepër ngjajnë se po ndajnë me telefon zona influence, gërshetuar me fuqinë e tyre ekzekutive, ka tronditur opinionin sot. Jo se nuk janë mësuar me të tilla … Continue reading Biseda Balluku-Vorpsi, reagon PD, Hasa: Kërkojnë të mobilizojnë sërish krimin dhe paratë e drogës