Bllokohet Italia, anullohen qindra fluturime avionësh

Aeroporti, linjat ajrore dhe personeli i kontrollit të trafikut ajror në Itali, e kanë ndaluar punën me një lëvizje të koordinuar për shkak të mosmarrëveshjeve për pagat dhe kushtet e punës. Alitalia, linja ajrore kombëtare, ka anulluar gjysmën e fluturimeve të saj në 21 maj, bashkë me disa fluturime të programuara për natën vonë të … Continue reading Bllokohet Italia, anullohen qindra fluturime avionësh