Bojkoti i kampionatit, Rama-Ligës së Futbollit: Shantazhi me mua nuk funksionon

Gjatë konferencës për shtyp nga Kryeministria, shefi i qeverisë Edi Rama foli edhe mbi bojkotin e kampionatit kombëtar të futbollit dhe kërkesat e Ligës Profesioniste të Futbollit. Sipas Ramës, ata janë ent i pavarur nga qeveria dhe janë të lirë të bëjnë çfarë të duan. “Habitem që nuk e kanë mësuar që gjuha e forcës, … Continue reading Bojkoti i kampionatit, Rama-Ligës së Futbollit: Shantazhi me mua nuk funksionon