Bombë në makinë, pronari e konstaton pasi çoi fëmijët në shkollë

Ka udhëtuar nëpër qytetin e Rrëshenit dhe madje ka transportuar fëmijët e tij të vegjël në shkollë, pa e ditur se automjeti kishte qënë një “minë me sahat” e cila mund të shpërthente nga çasti në çast. Ngjarja tejet e rëndë, por famirësisht pa pasoja për jetën, ka ndodhur sot në qytetin e Rrëshenit. Një … Continue reading Bombë në makinë, pronari e konstaton pasi çoi fëmijët në shkollë